Kontakt:
     VipTek doo Stara Pazova
    Svetozara Markovića 19
    Tel/Fax: +381 (0)22 363 468
    Office@viptek.rs Elektronika Konsalting Informatika Protiv provalni
i požarni sistemi Telekomunikacija ideo nadzor
V
Video nadzor Informatika Provala i Požar Telekomunikacija Elektronika Konsalting

TCS Video interfoni

TCS-ova rešenja u domenu video interfona odlikuju:

- pozivne stanice izrađene u potpunom anti-vandal dizajnu

- povezivanje celokupnog sistema pomoću šest žica

- prenos video signala bez koaksijalnog kabla

- priključenje do 16 kamera na jedan sistem video interfona

- prisluškivanje je nemoguće – integrisan modul za privatnost razgovora

- interni poziv i preusmerenje poziva

- funkcije automatskih vrata i razglasa

- svetlosna identifikacija poziva

- mogućnost finog podešavanja jačine interfonskog zvona

- mogućnost potpunog isključenja zvona

- veliki izbor pozivnih stanica i video monitora

IMM 1310

IMM1310 predstavlja trenutno najelegantniji video monitor namenjen nazidnoj montaži na našem tržištu. Sličan je modelu IMM1300, sa tim što sadrži dodatak za portirsku stanicu.

IMM 1310

Video monitor IUK50 nudi maksimalnu funkcionalnost uz veoma jednostavan dizajn koji se može uklopiti u svaki enterijer. Dizajn odlikuju jasne linije i ravne površine. Na monitoru nisu vidljivi tasteri jer su oni realizovani primenom touch senzora i umesto tastera se na prednjoj masci mogu videti samo odštampani simboli.

IUK 50

IUK50

AD3 Video

AD3 Video

AD3 Video predstavlja video uzidnu pozivnu stanicu sa šifratorom i velikim displejem na kome se može prikazati lista stanara.

Iako nazvan standardnim, VME30 poseduje niz naprednih funkcija

VME 30

VME30

IMM1300 predstavlja trenutno najelegantniji video monitor namenjen nazidnoj montaži na našem tržištu. Male dimenzije i izuzetno mala debljina od svega 27mm čine ga veoma dopadljivim i lako uklopivim u svaki enterijer.

IMM 1300

IMM 1300

Novi TCS video monitor pod imenom ecoos™ predstavlja rešenje zasnovano na najnovijem istraživanju želja i potreba naših kupaca. Sa ovim monitorom želimo da Vam ponudimo sve napredne funkcije jednog video monitora zapakovane u veoma kompaktnom dizajnu, a po izuzetnoj ceni.

Ecoos

Ecoos

Pozivna stanica serije VPES, predstavlja veoma kvalitetnu pozivnu stanicu za izgradnju sistema video interfona. Kamera je okružena infracrvenim LED diodama koje obezbeđuju nesmetani rad sistema u uslovima smanjene vidljivosti.

VPES

VPES

Izrađene su od eloksiranog aluminijuma, u potpunom anti-vandal dizajnu i predstavljaju odličan izbor za sisteme video interfona za proizvoljan broj korisnika.

A16 av

Axxv-EN

AD1 Video predstavlja video uzidnu pozivnu stanicu sa šifratorom i 7-segmentnim pokazivačem, zajedno sa elektronikom za komunikaciju i povezivanje na TCS sistem.


AD1 Video

AD1 Video

AD2 Video predstavlja video uzidnu pozivnu stanicu sa šifratorom i velikim displejem na kome se može prikazati lista stanara.

AD2 Video

AD2 Video

VMF30 je nova generacija monitora bez slušalice koji omogućava uspostavljanje potpune dupleks (dvosmerne) govorne veze sa pozivnom stanicom.

VMF 30

VMF 30

VMH30 predstavlja najkompletniji video monitor na tržištu, sa obiljem novih funkcija

VMH 30

VMH 30

IMM2300 svojim modernim izgledom i potpuno ravnom formom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Idealno se uklapa u svaki enterijer.

IMM 2300

IMM 2300

IMM2310 svojim modernim izgledom i potpuno ravnom formom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Idealno se uklapa u svaki enterijer. Pored svih funkcija koje poseduje model IMM1300, ovaj model je opremljen sa 10 dodatnih tastera od kojih se svaki može konfigurisati.

IMM 2310

IMM 2310

Skyline 2000 predstavlja vrhunski novitet na svetskom tržištu. Reč je o kolor video monitoru u potpunosti izrađenom od aluminijuma, počev od kućišta, prednje maske, pa sve do tastera. Pored svih osobina koje ima monitor tipa VMH30.


Skyline

Skyline 2000

Video monitor sky™ izrađen je u kombinaciji eloksiranog aluminijuma i sjajnog, crnog pleksiglasa. Dizajn, izuzetna funkcionalnost, kvalitetni materijali i kvalitet izrade čine ovaj monitor jedinstvenim i bez prave konkurencije na tržištu.

Sky

Sky