Kontakt:
     VipTek doo Stara Pazova
    Svetozara Markovića 19
    Tel/Fax: +381 (0)22 363 468
    Office@viptek.rs Elektronika Konsalting Informatika Protiv provalni
i požarni sistemi Telekomunikacija ideo nadzor
V
Video nadzor Informatika Provala i Požar Telekomunikacija Elektronika Konsalting

T24 - IP Video Interfon

- Pogled bez mrtvih uglova

 Sa 3.1 MegaPiksel rezolucijom i internom memorijom (do 32 GB), hemisferna T24 kamera snima -   kompletan ulaz u objekat, bez ijednog mrtvog ugla , od zida do zida – od poda do plafona.


- Video – bilo gde u svetu

  Kada posetilac pozvoni na vrata, T24 IP video interfon se konektuje sa IP videofonom ili standardnim PC   računarom preko internet mreže.


- Snimanje sa zvukom

 T24 kamera IP video interfona može automatski da snima svaki događaj koji se desi ispred ulaznih vrata   (kada se aktivira zvono na vratima ili kada se neko pojavi ispred ulaznih vrata).


- Integrisana “message” funkcija

  Vlasnik objekta može da ostavi digitalnu glasovnu poruku na IP video interfonu koja će se reprodukovati   kada neko pritisne zvono na vratima.


- Veoma jednostavna instalacija

  T24 IP video interfon se konektuje sa elektronskom bravom preko eternet kabla ili preko dvožilne   električne instalacije zahvaljujući Mx2Wire tehnologiji. T24 modul može da se nadogradi na Siedle Vario   sistem.

Novi T24 IP Video Interfon iz Mobotixove ponude nudi drugačije, modernije i moćnije rešenje koje je jednistveno na tržištu video interfona.

Rad T24 IP video interfona je baziran,  za razliku od ostalih, klasičnih video interfona, na  video/telefonskom standardU (VoIP I SIP) I H.264.