Kontakt:
     VipTek doo Stara Pazova
    Svetozara Markovića 19
    Tel/Fax: +381 (0)22 363 468
    Office@viptek.rs Elektronika Konsalting Informatika Protiv provalni
i požarni sistemi Telekomunikacija ideo nadzor
V
Video nadzor Informatika Provala i Požar Telekomunikacija Elektronika Konsalting

IDEJNA REŠENJA

St. REGIS PROJEKT: ZAŠTO JE SIEMENS ODABRAO TCS INTERFONE


Otkrijte zašto je nemački SIEMENS odabrao baš TCS za realizaciju jednog od najekskluzivnijih stambeno-poslovnih objekata u Singapuru, zemlji gde tehnika dominira u svakodnevnom životu građana. Reč je o veoma kompleksnom interfonskom projektu gde je jako mali broj svetskih firmi mogao da ponudi adekvatno rešenje. TCS-ov sistem je ocenjen najvišom ocenom u svim bitnim kategorijama: dizajn, funkcionalnost, jednostavnost izvedbe, fleksibilnost i cena.


detaljnije»NEVEROVATNI PROJEKAT: SKYLINE MANSION - ŠANGAJ, KINA


Zašto je TCS izabran između desetine ponuđača sa svih strana sveta za realizaciju najekskluzivnijeg stambenog kompleksa u Kini? Šta to TCS nudi što niko nije u stanju da ponudi? Pročitajte više o do sada najkompleksnijem, najekskluzivnijem i po jedinici stanovanja najskupljem interfonskom sistemu ikada realizovanom. Trebalo nam je 2 godine razvoja da sve ovo ostvarimo, ali smo osvojenu tehnologiju ugradili i u naše standardne uređaje, tako da svi naši sistemi funkcionišu gotovo besprekorno dugi niz godina.


detaljnije»UKLJUČENJE SVETLA


Po nekada male stvari puno znače. TCS interfonski sistemi se mogu, za razliku od drugih interfonskih sistema, vrlo jednostavno priključiti na bilo koji automat za svetlo, bez potrebe za polaganjem dodatnih kablova.

Dodavanjem samo jednog releja tipa TOER1 u interfonski sistem, stanari su u prilici da uključuju svetlo u hodniku zgrade pomoću bilo kog TCS interfonskog telefona iz svog stana. Ovo je praktično iz razloga što stanar pre izlaska iz stana može već uključiti stepenišno svetlo, bez potrebe da traži prekidač u mračnom hodniku. Takođe, svaki stanar može svojim gostima da uključi svetlo u hodniku pre njihovog ulaska u zgradu, kao i da uključi svetlo u situaciji kada je neko pozvonio na vrata, a kroz špijunku se zbog mraka ne vidi osoba koja je pozvonila.

Na sledećim linkovima možete da pogledate šeme povezivanja naše opreme i automata za svetlo bilo kog proizvođača:

Šema povezivanja sa kontrolnim uređajem BVS20

Šema povezivanja sa kontrolnim uređajem BVS100

Važno: U slučaju da se umesto releja TOER1 koriste releji drugih proizvođača, gubi se garancija na uređaj za napajanje. Relej TOER1 ima sve potrebne zaštite koje TCS napajanja čuvaju od potencijalnih oštećenja.

U ponudi imamo automat za svetlo sopstvene proizvodnje i veoma zavidnih karakteristika tipa TZ1-SG.AUDIO INTERFONSKI SISTEM SA DODATNOM KAPIJOM


Relej tipa TOER1 se ne koristi samo u sistemima sa više pozivnih tabloa, već ima još nekoliko interesantnih primena - na primer kada pored ulaza u kuću sa interfonskog aparata treba otvariti garažna vrata ili kolsku kapiju. Nikakvi dodatni niti skupi elementi nisu potrebni. Dovoljno je samo izvući dvožilni kabl do elektronike koja upravlja radom kapije, tj. radom garažnih vrata. Pritiskom na jedan taster na Vašem interfonskom telefonu možete otvarati bravu, a pritiskom na drugi taster kapiju od garaže. Naravno, sve ovo važi i za audio i za video interfonske sisteme.


Na sledećem linku možete da pogledate šemu kabliranja i povezivanja:

Šema kabliranja i povezivanja za audio interfonski sistem sa dodatnom kapijom


Za bilo kakva dodatna pitanja možete da nas kontaktirate putem upita na stranici Kontakt i odgovor ce stići u vrlo kratkom roku.