Kontakt:
     VipTek doo Stara Pazova
    Svetozara Markovića 19
    Tel/Fax: +381 (0)22 363 468
    Office@viptek.rs Elektronika Konsalting Informatika Protiv provalni
i požarni sistemi Telekomunikacija ideo nadzor
V
Video nadzor Informatika Provala i Požar Telekomunikacija Elektronika Konsalting

FSB

Zamena za šifre, ključeve, pametne kartice, bezkontaktne ključeve, itd. sa biome- trijskom tehnologijom.


Ovde možete pogledati uputstvo za montažu i rukovanje za FSB: uputstvo»

FSB vam nudi otvaranje vrata bez ključa u roku jedne sekunde, bilo da je u pitanju vaša kuća ili firma. FSB Fingerscan-ručka vrata 6538, 6607 i 6669 su opremljeni sa jednim čitačem otisaka i dopuštaju korisniku, otvaranje vrata bez ključa. FSB Fingerscan-ručka vrata mogu već u osnovnoj verziji (home) uređivati do 99 prstiju. Stoga su idealni za kuće, ali i za poslovne subjekte. Takođe, i Serverske sobe, Laboratorije itd. mogu biti opremljeni ovom konfornom kontrolom pristupa.

Prednosti ovog rešenja:

- Nema zaključavanja ili zaboravljanja ključa.

- Nema krađe ili gubitka ključeva.

- Čak i zimi je lako otvoriti vrata zahvaljujući toplotnim svojstvima čitača otisaka.

- Lako programiranje i administracija korisnika preko kontrolne jedinice.

- Kontrolna jedinica integrisana u vrata.

- Manipulacija od strane trećih lica nije moguća jer je transfer podataka kodiran.

- Laka kombinacija sa odgovarajućom motornom tj. električnom bravom.

- Ergonomsko rukovanje i atraktivan izgled čitača otisaka u FSB ručki vrata.

Kombinovano zaključavanje

FSB Fingerscan-ručka vrata takođe može biti kombinovana sa drugim sistemima za zaključavanje kontrolu pristupa. Tada u zavisnosti od pozitivne ili negativne autorizacije vrata mogu biti automatski zaključana pomoću FSB sistema, daljinskim putem ili „klasično" manuelno zaključane.


                                       

Nabavka i otključavanje putem interfona i električnog otvarača vrata

FSB Fingerscan-ručka vrata je kompatibilna sa svim modernijim bravama i vratima. Na primer za proizvode Winkhaus, KFV, G.U, Roto i Fuhr. Ova prednost omogućava kombinaciju sa više različitih sistema i pritom definisanje stanja nakon svakog otključavanja/zaključavanja. Ovakva kombinacija sistema omogućava visok nivo bezbednosti.

Prilagođeno sistemskim rešenjima

FSB Fingerscan-ručka vrata se može jednostavno prilagoditi i proširiti u zavisnosti od individualnih potreba. Dizajn elektronike (home/home2) omogućava kombinaciju sa električnim bravama, sa motornim bravama ili ostvarivanje različitih funkcija alarmnog sistema. Na primer u varijanti home 2 jedan relej služi za otvaranje vrata, dok drugi uključuje alarmni sistem.

Definisanje pristupa u određenom periodu

Kombinacija FSB ručke vrata i integra net verzije kontrolne jedinice omogućava naprednije opcije, npr. kontrolu Dan/Noćni rad i sl. Preko dana su vrata otključana, dok će noću nakon svakog ulaska vrata biti zaključana. Pristup je tada moguć samo autorizovanim osobama. Da biste to uradili morate definisati kojim danima i u kom periodu će kontrolna jedinica biti neaktivna, tj. kada će se vrata otvarati bez skeniranja otisaka.